You are currently viewing Ziua Eroilor va fi marcată, astăzi, la Târgoviște

Ziua Eroilor va fi marcată, astăzi, la Târgoviște

Ziua eroilor va fi marcată, astăzi, la Târgoviște printr-o serie de manifestări solemne, militare și religioase, care se vor desfășura la Garnizoana Teiș, la Cimitirul Evreiesc și în Piața Tricolorului.

Ceremonia publică de la Cimitirul de Onoare Românesc – Teiș va începe la ora 9.00, cu Raportul acordat prefectului județului și intonarea Imnului de stat al României, va continua cu oficierea serviciului religios și alocuțiuni ale comandantului garnizoanei și ale președintelui Asociației „Cultul Eroilor”. Va urma apoi momentul solemn al depunerilor de coroane și jerbe de flori, aprinderea candelelor și depunerea de flori la mormintele eroilor și defilarea Gărzii de Onoare.

La Cimitirul Evreiesc, începând cu ora 9.00, va avea loc oficierea serviciului religios, urmată de alocuțiuni, depuneri de coroane și jerbe de flori.

La prânz, după participarea oficialităților la slujba religioasă de la catedrala Mitropolitană, acestea vor veni în procesiune, în Piața Tricolorului unde va avea loc serviciul religios, urmat de alocuțiuni, depuneri de coroane și, în jurul orei 13.15, defilarea Gărzii de Onoare.

AUTOR: F.S.