You are currently viewing Organizatorii UNTOLD au făcut public programul festivalului pentru fiecare zi

Organizatorii UNTOLD au făcut public programul festivalului pentru fiecare zi

Sute de mii de persoane sunt așteptate să participe în perioada 3-6 august la festivalul UNTOLD, desfășurat anul acesta pe stadionul Cluj-Arena. Organizatorii festivalului au anunțat programul complet pentru cele 4 zile de show.

  • JOI, 3 AUGUST fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.
  • VINERI, 4 AUGUST va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii UNTOLD, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.
  • SÂMBĂTĂ, 5 AUGUST DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.
  • DUMINICĂ, 6 AUGUST ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor revenirea în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren.David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

Untold 2023: Program Scena Galaxy

Scena Galaxy, casa techo a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru artiști din cultura underground. Acesta este line-up-ul pe zile:

  • Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
  • Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
  • Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
  • Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Untold 2023: Bilete pentru o singură zi se vând începând cu 29 mai

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de Euro + Taxe.

Numărul biletelor puse în vânzare este limitat, înregistrarea se poate face începând cu 25 mai, accesând: https://untold.com/register.

Editor: I.F.A.