You are currently viewing Stadionul „Eugen Popescu” va găzdui un nou meci oficial! Duel între CS U Craiova și UTA Arad, în finala Ligii de Tineret

Stadionul „Eugen Popescu” va găzdui un nou meci oficial! Duel între CS U Craiova și UTA Arad, în finala Ligii de Tineret

Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște va găzdui un nou meci oficial. Duminică, 28 mai, de la ora 14.00, pe moderna arenă dâmbovițeană vor evolua CS U Craiova și UTA Arad, în finala Ligii de Tineret. Câștigătoarea finalei va evolua în noul sezon de UEFA Youth League.

În semifinalele competiției, UTA a învins pe FCSB cu 4-1, iar CS U Craiova a trecut de Farul Constanța, cu 5-4, după executarea loviturilor de departajare.

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în seria de Vest a competiției rezervate fotbaliștilor sub 18 ani, în sezonul regular și în play-off.

Echipa care are avantaj în urma celor trei meciuri disputate este UTA Arad. Tinerii jucători ai “Bătrânei Doamne” s-au impus în sezonul regular (1-0) și în turul play-off-ului, cu 3-2. În schimb, în returul play-off-ului, oltenii au câștigat cu 3-1.

M.I.