You are currently viewing 400 de copii s-au înscris la ediția 2023 a Cupei 1 Iunie la înot, organizată la Complexul Turistic de Natație, din Târgoviște

400 de copii s-au înscris la ediția 2023 a Cupei 1 Iunie la înot, organizată la Complexul Turistic de Natație, din Târgoviște

Autoritățile târgoviștene au pregătit un program special, pentru copii de ziua lor. Printre destinațiile care îi așteaptă pe cei mici cu multă distracție și premii se numără și Complexul Turistic de Natație.

Sute de copii vor fi angrenați în prima zi de vară, pe 1 iunie, în multiple activități sportive. Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită și printr-un spectaculos concurs de biciclete, la care sunt așteptați cât mai mulți participanți. Înscrierile se fac înainte de startul întrecerii, programat pentru ora 9.30. Traseul va fi amenajat în zona pentru role și biciclete, în vecinătatea terenurilor de fotbal.

De asemenea, cei mici sunt așteptați și la un concurs de înot. „400 de copii s-au înscris la ediția 2023 a Cupei 1 Iunie la înot, eveniment ce va fi găzduit în prima zi a verii calendaristice, la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Startul se va da la ora 9.30”.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane înotând

AUTOR: F.S.