You are currently viewing Facultatea de Științe Economice, din cadrul UVT desfășoară Concursul de planuri de afaceri, ediția a VIII-a

Facultatea de Științe Economice, din cadrul UVT desfășoară Concursul de planuri de afaceri, ediția a VIII-a

Facultatea de Științe Economice desfășoară in aceste zile, „Enterpreneurship Matching Event” – Concurs de planuri de afaceri, ediția a VIII-a. Este marcată, astfel, împlinirea în ziua de 1 iunie, a 31 de ani de la înființarea Universității Valahia din Târgoviște. La eveniment participă elevi și studenți,  care vor susține în fața unei comisii de evaluare 26 de business planuri.

Într-o lume în care prima treaptă către succes o reprezintă promovarea ideilor de afaceri, iar dezvoltarea apetitului pentru antreprenoriat constituie unul dintre obiectivele Facultății de Stiinte Economice, ne bucurăm cu toții de această activitate organizată în sprijinul tinerilor viitori antreprenori, transmite decanul facultății, Cristina Ștefan.

Prezent la eveniment este și președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, care le-a vorbit tinerilor despre provocările mediului de afaceri și despre cum o idee poate fi transformată într-un concept aducător de profit.

Mulțumesc doamnei Decan Cristina Stefan pentru invitația de a mă adresa elevilor și studenților participanți la această prestigioasă competiție de proiecte.
Am spus că-mi doresc ca peste ani, cât mai mulți dintre cei prezenți să fie membri ai Camera de Comerț Dâmbovița, garanția succesului în afaceri!

AUTOR: F.S.