You are currently viewing ISU Dâmbovița își va deschide, joi, porțile pentru copii

ISU Dâmbovița își va deschide, joi, porțile pentru copii

De ziua copilului, ISU Dâmbovița își va deschide larg porțile pentru copii. Astfel, pe 1 iunie, între orele 10.00 și 18.00, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pompierii din localitățile Târgoviște, Titu, Moreni, Găești, Pucioasa, Voinești, Răcari, Potlogi, Cornești, Vișina și Fieni le vor oferi copiilor posibilitatea de a vorbi cu eroii care salvează vieți și pentru a învăța despre importanța serviciilor de urgență.

„Participanții, copii și părinți, vor avea ocazia de a explora autospecialele de intervenție, echipamentele și accesoriilor din dotare folosite în intervențiile de urgență și de a lua parte la activități distractive și educative.

La Detașamentul de Pompieri din Târgoviște copiii se pot întâlni cu Baia, câinele de serviciu care face parte din echipajul de căutare-salvare.

Pe timpul activității se va pune accent pe educarea copiilor în privința prevenirii incendiilor și a comportamentului sigur în situații de urgență și le vor fi prezentate materiale de informare preventivă având ca și grup țintă copiii”, informează ISU Dâmbovița.

AUTOR: F.S.