You are currently viewing Copiii din Aninoasa au fost sărbătoriți, astăzi, de administrația locală

Copiii din Aninoasa au fost sărbătoriți, astăzi, de administrația locală

Copiii din Aninoasa au fost sărbătoriți, astăzi, în ajun de 1 iunie.  Cei mici au primit cadouri din partea administrației locale și au avut parte de o zi plină de distracție, la unitățile școlare unde învață.

Ei sunt izvorul nostru de fantezie, imaginatie si inocenta, sunt lumina si speranta noatra pentru viitor! Copiii sunt toti unici si speciali, iar noi trebuie sa ii ascultam mai mult, sa ii intelegem mai bine, sa ii sprijinim mai intens si sa-i incurajam sa viseze, urmandu-si pasiunile.

Alaturi de colegi si de colectivul Scolii Gimnaziale Aninoasa, le-am oferit azi prescolarilor si elevilor din ciclurile primar si gimnazial daruri si un sincer LA MULTI ANI, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.
Atat la gradinite, cat si la scoala, am surprins elevii in timpul unor activitati specifice, pline de culoare si veselie, iar pentru asta cadrele didactice merita toata aprecierea noastra! Felicitari!
La multi ani, dragi copii!
Sa aveti parte de o zi minunata si de un viitor plin cu succes, fericire si iubire!”, transmite primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae.

AUTOR: F.S.