You are currently viewing Corneliu Ștefan: Astăzi, de la tribuna Parlamentului, s-a vorbit despre România reală, despre nevoile zilnice ale fiecărui român!

Corneliu Ștefan: Astăzi, de la tribuna Parlamentului, s-a vorbit despre România reală, despre nevoile zilnice ale fiecărui român!

Guvernul condus de Marcel Ciolacu, în urma rocadei politice de la PNL la PSD, a fost învestit, în această după-amiază, cu 290 de voturi, din cele 385 valabil exprimate, 95 de voturi împotrivă și nicio abținere. Premierul desemnat a vorbit, în discursul său din Parlament, despre principalele obiective pe care și le-a propus în acest mandat. S-a vorbit despre România reală, este de părere președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Astăzi, de la tribuna Parlamentului, s-a vorbit despre România reală, despre nevoile zilnice ale fiecărui român!
A fost un discurs al respectului inclus într-un program de guvernare, pe care președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a susținut în fața Camerelor reunite ale Parlamentului, în ședința în care noul premier al României și Cabinetul său au primit votul de încredere al majorității senatorilor și deputaților.
Stabilitatea și protejarea românilor sunt în centrul programului de guvernare propus de Marcel Ciolacu!
PSD a fost și va fi, așa cum cu toții ne-am asumat, un partid care va asigura echilibrul unei țări care, la fel ca și celelalte, se confruntă cu situații identice generate de crizele internaționale din ultimii ani.
Intrarea la guvernare acum doi ani a fost mesajul clar al actualului premier și al nostru, al tuturor membrilor PSD: politica se face pentru oameni, iar ideologiile sunt obligate să găsească o cale comună prin care să răspundă nevoilor unei țări întregi.
Am demonstrat acest lucru din prima zi de la desemnarea miniștrilor PSD din actuala Coaliție, iar prin programul de guvernare propus de Marcel Ciolacu vom continua, și de astăzi înainte, să ne asumăm, cu aceeași responsabilitate, sprijinul ferm pentru români, indiferent de categorie socială și de locul în care trăiesc și muncesc.
Totodată, proiectele din Dâmbovița, aflate în diferite faze de implementare, vor avea sprijinul Guvernului Ciolacu și al miniștrilor care s-au implicat cu succes în demararea unor investiții istorice așteptate de un județ întreg.
Succes, Marcel Ciolacu! Succes tuturor miniștrilor!”, urează Corneliu Ștefan, pe pagina sa de socializare.

AUTOR:F.S.