You are currently viewing Jandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor la sfârșit de săptămână

Jandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor la sfârșit de săptămână

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmi dâmbovițeni vor fi la datorie în perioada 16-18 iunie a.c., în mai multe localități din județ, astfel încât cetățenii să petreacă în condiții de siguranță acest sfârșit de săptămână.

Efectivele de ordine publică vor acționa în trei localități dâmbovițene, unde vor avea loc manifestări cultural-artistice/ tradiționale și sportive, astfel:

– în zilele de 16, 17 și 18 iunie a.c. la întrunirea moto “Black Helmets 2023”, ce se va desfășura pe dealul Muscel din localitatea Mănești;

– sâmbătă, 17 iunie a.c., începând cu ora 18:00, pe stadionul din localitatea Gura Șuții, la meciul de fotbal din barajul de calificare pentru promovarea în Liga a III-a, dintre echipele ACS Recolta Gura Șuții și FC U Craiova 1948 II;

– în zilele de 17 și 18 iunie a.c. la activităţile cultural-artistice și tradiționale prilejuite de „Haidook Summer Fest”, festival în aer liber aflat la a VII-a ediție, care va cuprinde demonstrații ecvestre, ateliere pentru copii, jocuri câmpenești etc. și va avea loc în zona “Vârf la In” din localitatea Runcu.

Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea și combaterea traficului/ consumului de substanțe interzise, precum și prevenirea faptelor de natură antisocială.

Pe această cale, adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:

• să respecte măsurile stabilite de organizatori și ale structurilor de ordine publică pe timpul derulării evenimentelor;

• să evite implicarea în conflicte de orice natură;

• să acorde atenție copiilor pentru a nu exista riscul de a se rătăci în mulțime;

• să sesizeze orice situație de pericol ori faptă antisocială la structurile de ordine și siguranță publică aflate în misiune.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul