You are currently viewing CCIA Dâmbovița organizează cursuri necesare pentru instalarea tinerilor fermieri

CCIA Dâmbovița organizează cursuri necesare pentru instalarea tinerilor fermieri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița anunță că organizează o serie de cursuri necesare pentru instalarea tinerilor fermieri, potrivit Ghidului Solicitantului DR30. În urma absolvirii cursurilor de formare profesională, respectiv a promovării examenului final, candidații vor dobândi un certificat de calificare profesională sau certificat de absolvire, însoțit de suplimentul descriptiv, care conține lista unităților de competență ale cursului absolvit.

Certificatele de calificare și absolvire obținute în urma promovării cu succes a oricărui curs organizat de către noi, sunt recunoscute, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.
Certificatele sunt emise de către Autoritatea Națională pentru Calificări – A.N.C. (fost CNFPA), purtând antetele Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și cel al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Documentele necesare pentru înscriere sunt: copie CI, copie certificat naștere, copie act studii/calificări, adeverință medicală.

Cursurile din domeniul agricol, puse la dispoziția celor interesați sunt:

✔️LUCRĂTOR CALIFICAT ÎN CULTURI DE CÂMP ȘI LEGUMICULTURĂ;
✔️OPERATOR ÎN FERME ECOLOGICE MIXTE;
✔️LUCRĂTOR ÎN CREȘTEREA ANIMALELOR;
✔️POMICULTOR;
✔️APICULTOR.

Mai multe detalii puteți afla accesând următorul link.

AUTOR: F.S.