You are currently viewing România a cucerit medalia de aur la tenis de masă la Jocurile Europene 2023 de la Cracovia

România a cucerit medalia de aur la tenis de masă la Jocurile Europene 2023 de la Cracovia

Lotul feminin al României a cucerit sâmbătă medaliile de aur la Jocurile Europene 2023 de la Cracovia Malopolska, după ce a învins Germania, scor 3-2, în finala probei feminine de tenis de masă.

Bernadette Szocs , Adina Diaconu, Andreea Dragoman au adus a șasea medalie de aur delegației tricolore. Cu Eliza Samara forfait pentru meci din cauza unei rupturi fibrilare la tricepsul mâinii stângi, fetele lui Viorel Filimon au demonstrat că sunt o ECHIPĂ.

La greu, au strâns rândurile și au rămas calme, au construit cu răbdare o mare victorie. Victoriile de la dublu, punctul magic al Bernadettei, excelenta prestație cu atitudine a Andreei Dragoman, încercarea Adinei Diaconu și la final, „frișca” de pe aurul european a fost pusă de Bernie.

Campioană la simplu, bronz la dublu mixt, Bernadette și-a arătat clasa. Victorie cu 3-0 cu Mittelman, o revanșă așteptată. Bravoo, fetelor, sunteți mi-nu-na-te! Românie are aur la echipe la tenis de masă!” – a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român, pe rețelele de socializare.

România a mai obținut până acum medaliile de aur (Bernadette Szocs) și bronz (Elizabeta Samara) la simplu feminin în proba de tenis de masă și o medalie de bronz la dublu mixt (Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu).

Editor: I.F.A.