You are currently viewing A fost redeschis circulației podul peste râul Neajlov, pe DC 83, la Corbii Mari

A fost redeschis circulației podul peste râul Neajlov, pe DC 83, la Corbii Mari

Vești bune din partea primarului comunei Corbii Mari. Ionuț Bănică anunță redeschiderea circulației pe podul peste râul Neajlov, pe DC 83, care a făcut obiectul unor lucrări de reabilitare și modernizare în valoare de peste 2.3 milioane de lei, derulate prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

„Continuăm lucrurile bune în localitate. S-a redeschis circulația pe podul peste râul Neajlov, care a beneficiat de lucrări de reabilitare și modernizare. Știu că e un proiect așteptat, util și mă bucur că-l putem da în folosință (se vor executa și lucrările la gabioane).
Proiectul este realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), un instrument de finanțare care ajută enorm comunitățile locale, prin asocierea cu Consiliul Județean Dâmbovița. Îi mulțumesc, și aici, președintelui Corneliu Ștefan pentru punerea în funcțiune a acestui program, iar nouă nu ne rămâne decât să urmărim implementarea corectă și cu folos a investițiilor”, scrie Ionuț Bănică, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.