You are currently viewing Copilul de șase ani, dat dispărut în zona râului Ialomița, a fost găsit mort

Copilul de șase ani, dat dispărut în zona râului Ialomița, a fost găsit mort

Copilul de șase ani care a dispărut vineri pe malul râului Ialomița, în zona comunei Cruiu a fost găsit, astăzi, mort, de autorități.

Inspectoratul Poliției Județene Ilfov a anunțat astăzi că a găsit cadavrul băiețelului de șase ani, care a fost dat dispărut vineri, pe malu râului Ialomița.

Copilul de 6 ani, care în data de 30 iunie a.c. a plecat de acasă pe râul Ialomița din sat Lipia, comuna Gruiu, a fost găsit, duminică, în jurul orei 15:03, decedat, în același râu, și scos la suprafață de scafandri”, conform IPJ Ilfov.

Corpul neînsuflețit va fi ridicat de Serviciul de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Luca, băiatul de 6 ani, găsit mort în apă ar fi fost împins de către un prieten mai mic cu un an. Potrivit declarațiilor prietenilor, cei doi se jucau când lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Autoritățile au început căutările târziu, la ora 20:00, iar șansele ca băiețelul să fie găsit în viață scădeau cu fiecare minut care se scurgea. Mama copilului a declarat că acesta a plecat să se joace în jurul orei 12:00 și că l-a căutat peste tot.

Fratele băiatului dispărut a dezvăluit că cei doi copii s-au jucat împreună și că, din nefericire, prietenul său l-a împins în râu. Acesta a recunoscut fapta, iar echipajele de căutare au încercat să-l găsească în zonă.

Editor: I.F.A.