You are currently viewing Luptătoarea dâmbovițeană Simona Ionescu va reprezenta România la  Jocurile Mondiale pe Plajă 2023

Luptătoarea dâmbovițeană Simona Ionescu va reprezenta România la Jocurile Mondiale pe Plajă 2023

  • Post category:ACTUAL / SPORT

Opt luptători români vor concura, în perioada 5-12 august, în Bali, la cea mai așteptată competiție a sporturilor de elită pe plajă și pe apă: ANOC WORLD BEACH GAMES. Printre cei opt sportivi, în lotul „tricolor” se va regăsi și Simona Ionescu, luptătoare legitimată la CSM Târgoviște.

Simona Ionescu, antrenată de Georgiana Filip Paic, va lua startul la concursul destinat categoriei 60 de kilograme. Alături de Simona, în lotul României se mai regăsesc Priceputu Ștefania (50 kg), Irimia Adina (70 kg), Axente Cătălina (+70 kg), Coman Ștefan (70 kg), Vasilioglo Maxim (80 kg), Palaghia Mihai (90 kg) și Vlad Caraș (+90 kg), care vor lupta în Indonezia, la a doua ediție a acestor Jocuri.

Luptătorii României au obținut calificarea la Bali prin punctele adunate la Beach Wrestling World Series, încă de anul trecut, Simona ocupând în prezent locul 1 Mondial, acumulând cele mai multe puncte!

M.I.