You are currently viewing Se lucrează pe toate fronturile, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Se lucrează pe toate fronturile, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

„O comunitate sănătoasă, un județ puternic!”. Sub acest moto se desfășoară investițiile substanțiale de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, unde administrația județeană a efectuat, astăzi, o vizită de lucru.

„Pentru sănătatea dâmbovițenilor se lucrează la:

-Construirea Ambulatoriului de Specialitate! Aici avem deja în licitație publică și aparatura medicală necesară. Valoare totală investiție, 4.000.000 EURO.

-Extinderea și dotarea Secției de Cardiologie- 2.000.000 EURO! Pe lângă lucrările în curs, în paralel, se desfășoară și licitația prin care vom achiziționa un aparat angiograf cu o valoare de aproximativ 2.100.000 de EURO.

-Extinderea Unității de Primiri Urgențe- 1.7000.000 EURO.

Acestea nu sunt singurele investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița le are la cel mai important spital din județ!

Recent, prin PNRR, ne-a mai fost aprobată o finanțare de 7.000.000 EURO pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale.

Și tot prin PNRR, pentru că mereu am spus că vom utiliza la maximum fondurile europene disponibile, am reușit să obținem o altă finanțare de 2.100.000 EURO cu ajutorul căreia vom reabilita și moderniza Secția de Tratamente Recuperatorii și Pavilionul Administrativ!, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.