You are currently viewing Ceremonie de avansare în grad profesional la Penitenciarul Găești

Ceremonie de avansare în grad profesional la Penitenciarul Găești

Astăzi, 6 iulie 2023, începând cu ora 11:00, la sediul Penitenciarului Găești, a avut loc ceremonia festivă, prilejuită de avansarea în grad, înaintea împlinirii stagiului minim, a polițiștilor de penitenciare care își desfășoară activitatea în cadrul acestei instituții.

Astfel, începând cu data de 1 iulie 2023, un număr de 19 polițiști de penitenciare, agenți și ofițeri, au fost avansați, urmare obținerii calificativului excepțional în anul anterior.

Domnul comisar de poliție penitenciară Dragoș Florentin GHINEA – director Penitenciarul Găești a înmânat noile grade celor avansați, felicitându-i, totodată, pentru îndeplinirea cu responsabilitate a sarcinilor de serviciu, pentru performanțele atinse în desfășurarea activității, dar și pentru faptul că, prin implicarea lor, indiferent de sectorul în care își desfășoară activitatea, au pus umărul la conturarea imaginii unității și la îndeplinirea obiectivelor propuse.

Avansarea în gradul profesional reprezintă atât dovada maturității profesionale, cât și răsplata profesionalismului, integrității și corectitudinii.

Felicitări tuturor pentru noul grad obținut și mult succes în întreprinderea tuturor activităților!