You are currently viewing Centrul Militar Dâmbovița: S-A PRELUNGIT PERIOADA DE ÎNSCRIERI PENTRU POSTURILE DE REZERVIST VOLUNTAR

Centrul Militar Dâmbovița: S-A PRELUNGIT PERIOADA DE ÎNSCRIERI PENTRU POSTURILE DE REZERVIST VOLUNTAR

Centrul Militar Dâmbovița anunță că s-a prelungit până la 28 iulie perioada de înscriere pentru cele peste 2100 de posturi de rezervist voluntar. În județul Dâmbovița sunt disponibile 82 posturi, dintre care 1 de ofițer rezervist voluntar, 9 de maistru militar rezervist voluntar, 10 de subofițer rezervist voluntar și 62 de soldat/gradat rezervist voluntar.

Pot candida persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 ani, dacă optează pentru categoriile de cadre militare rezerviști voluntari și respectiv între 18 și 51 ani, dacă optează pentru categoria soldați și gradați rezerviști voluntari.

Persoanele cu domiciliul în județul Dâmbovița se pot înscrie la sediul biroului informare recrutare, din cadrul Centrului Militar Județean Dâmbovița, situat în Târgoviște, strada I.H.Rădulescu, nr.16.

Pentru informații detaliate contactați personalul biroului de informare-recrutare Dâmbovița la telefon 0744 653 234 și 0245211463, de luni până vineri între orele 08-16.

AUTOR: F.S.