You are currently viewing Performanța în educație, premiată, astăzi, la Târgoviște. Cristian Stan: Vă mulțumim, Târgoviștea este mândră de voi!

Performanța în educație, premiată, astăzi, la Târgoviște. Cristian Stan: Vă mulțumim, Târgoviștea este mândră de voi!

Cei mai silitori tineri din Târgoviște au fost premiați, astăzi, de administrația locală, la Cinema Independența. În cadrul ediției cu numărul VII a „Galei performanței în educația Târgovișteană” au fost recunoscute eforturile făcute de elevii cu rezultate notabile la concursurile și olimpiadele naționale, dar și ale dascălilor care i-au îndrumat. De asemenea au fost felicitați părinții, care au știut să le fie alături copiilor lor, să-i sprijine și să-i încurajeze, pentru a atinge performanțele care fac mândră întreaga comunitate.

Este un moment important, un moment de referință, nu doar pentru cei care sunt premiați, astăzi, elevi de elită, profesori cu har, dar în același timp pentru întreaga educație târgovișteană și întreaga comunitate, pentru că astăzi noi sărbătorim excelența și ne arătăm prețuirea pentru tot ce are Târgoviștea mai bun. Copii care au demonstrat că pot fi cei mai buni și ne bucurăm că astăzi avem printre noi viitorul de mâine. Și avem o obligație, noi autoritățile publice, întreaga comunitate, de a face în așa fel încât acești copii să rămână acasă și să poată să performeze, mai departe, aici, la Târgoviște. Vă mulțumim, Târgoviștea este mândră de voi”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

AUTOR: F.S.