You are currently viewing Un avion mic, cu șase persoane la bord, a ratat aterizarea și a luat foc pe un aeroport din Los Angeles

Un avion mic, cu șase persoane la bord, a ratat aterizarea și a luat foc pe un aeroport din Los Angeles

Un avion mic, cu șase persoane la bord, de tip Cessna C550, a decolat din Las Vegas și a încercat să aterizeze pe micul aeroport French Valley din comitatul Riverside. S-a învârtit în cerc deasupra acestuia, din cauza ceții, iar când a încercat să aterizeze, s-a prăbușit pe câmpul de lângă pistă, după care a luat foc. Toate cele șase persoane de la bord, adulte, au fost găsite carbonizate și nu au putut fi identificate imediat.

Aeroportul French Valley nu are turn de control, iar piloții se bazează pe controlorii de trafic de la alte aeroporturi din apropiere. Autoritățile spun că pilotul a primit permisiunea pentru aterizarea instrumentală, fiind întrunite condițiile minime.

O înregistrare video aeriană a presei locale arată rămăşiţe carbonizate sub forma unui avion de mici dimensiuni, pe un câmp situat peste drum de aeroportul French Valley.

În urmă cu patru zile, o aeronavă mică, cu patru persoane, s-a prăbușit în apropierea aceluiași aeroport. Pilotul a decedat, iar pasagerii, minori, au fost răniți.

Editor: I.F.A.