You are currently viewing Daniel Blaga, despre azilele groazei: Șefii mici sunt de vină. Ăia mari nici nu se văd. De mari ce sunt

Daniel Blaga, despre azilele groazei: Șefii mici sunt de vină. Ăia mari nici nu se văd. De mari ce sunt

Dosarul azilelor groazei scoate la iveală tot mai multe fapte șocante, cu fiecare zi care trece și adevăruri triste depsre România, țara în care sistemul de protecție maltratează oamenii vulnerabili pe care-i are-n grijă. Între timp, șefii țării amenință cu pedepse exemplare, însă nu fac decât să elimine din sistem oameni mici, fără a-i deranja pe cei din funcțiile importante, acuză deputatul USR de Dâmbovița, Daniel Blaga.

„Șefii mici sunt de vină. Ăia mari nici nu se văd. De mari ce sunt
Premierul Marcel Ciolacu taie în carne vie după scandalul azilelor groazei. Declarativ. Ne-a spus cât de ticăloși sunt cei care au permis așa ceva, că așa nu se mai poate, că vai și vai, dar ce să vezi? Când e să ia măsuri, vinovații, ăia arătați cu degetul, demișii sunt doar cei cu funcții dintre cele mai mici.
Marcel nu pomenește nimic de ministra Firea, de consiliera sa, de sora ministrei, de ministrul Muncii ori de cel al Sănătății, adică fix de responsabilii morali sau direcți ai situațiilor din azilele unde bunicii erau chinuiți pe banii și cu complicitatea statului.
Ca de obicei, jurnaliștii onești sunt cei care au făcut, și de data asta, ce trebuia să fi făcut angajații statului. Au săpat, au aflat și au dovedit ce funcționarii statului păreau a fi orbi să nu fi văzut, ori surzi să nu fi auzit ce povesteau oamenii care locuiau în vecinătatea azilelor – ororile pe care bieții pensionari le trăiau zi de zi acolo.
Marcele, ia deciziile corecte, Firea, Budăi și Rafila trebuie să răspundă și să plece acasă! Gândește-te la mama sau la bunica ta, puteau fi în locul celor chinuiți. Cum ai fi procedat atunci?”, întreabă deputatul de Dâmbovița, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.