You are currently viewing Tenismenul Matei Bucura, de la CS Târgoviște, finalist la Cupa Silvester

Tenismenul Matei Bucura, de la CS Târgoviște, finalist la Cupa Silvester

  • Post category:ACTUAL / SPORT

Tenismenii Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat cu fruntea sus ediția din acest an a Cupei Silvester, găzduită de orașul Câmpulung Muscel, în perioada 8-11 iulie. La categoria U14, Matei Bucura a fost finalist, iar la categoria U10, Teodora Bucura, s-a clasat pe locul 3.

În lupta pentru ocuparea primului loc la U14, Matei Bucura a cedat în finală, în fața lui Tudor Matei (LPS-CSȘ Pitești), cu 4-6, 2-6. În schimb, până la disputa din ultimul act, sportivul antrenat de Florin Râpeanu a obținut victorii pe linie.

În semifinale, tenismenul târgoviștean l-a depășit pe Eric Roșu (ACS Young Tennis), cu 6-1, 6-2, iar în sferturi, l-a întrecut pe Mihnea Tamași (CS Ceramus), cu 6-1, 6-4.

La ediția din acest an a concursului, Matei Bucura a plecat din postura de favorit 2 al turneului.

Teodora Bucura (8 ani), aflată la prima participare la un turneu din cadrul circuitului FRT, a încheiat competiția pe locul 3 la categoria U10. Pe tabloul șah al turneului, sportiva de la CS Târgoviște a înregistrat două victorii, împotriva lui Ingrid Ana Maria Ancuța (Tenis Club Stănică Craiova), cu 4-0, 4-1 și Elenei Preda (ACS Matauasii), cu 4-2, 4-5 (4), 10-6.

În schimb, a fost învinsă de câștigătoarea competiției, Adelina Maria Usainchisa (ACS Matausii), cu scorul de 0-4, 0-2.

M.I.