You are currently viewing A murit Gustavo Badell, celebrul culturist cunoscut sub numele de „The Freakin’ Rican”

A murit Gustavo Badell, celebrul culturist cunoscut sub numele de „The Freakin’ Rican”

Legendarul culturist Gustavo „The Freakin` Rican” Badell, care s-a clasat de două ori pe locul trei în prestigioasa competiție Mr. Olympia, a murit la vârsta de 50 de ani.

Vestea decesului său a fost dată de concurentul și prietenul său Eddie Abbew.

M-am trezit în această dimineață cu informația că Gustavo a decedat. Inima mea este alături de familia și prietenii săi„, a scris Abbew.

Potrivit publicației TMZ, detaliile legate de decesul lui Gustavo Badell sunt momentan neclare.

Badell și-a început cariera de culturist la vârsta de 19 ani și a câștigat prima sa competiție în 1991, la Campionatul de culturism pentru juniori din Caraibe.

A continuat să participe la multe competiții uriașe, inclusiv la Atlantic City Pro, pe care l-a câștigat, la Ironman Pro, Arnold Classic și la Campionatul Mondial Pro.

Cele mai emblematice momente ale sale au avut loc în 2004 și 2005, când a terminat pe locul al treilea la Mr. Olympia, chiar în spatele lui Ronnie Coleman (8 titluri consecutive la Olympia) și Jay Cutler (a câștigat 4 Olimpiade).

După ce s-a retras în 2012, Badell a continuat să se mențină în formă și a fost în continuare implicat în comunitatea de fitness, interacționând adesea cu fanii online, mai notează sursa citată.

Editor: I.F.A.