You are currently viewing Avansează lucrările la sala de sport construită de Primăria Târgoviște în campusul Universității ”Valahia”

Avansează lucrările la sala de sport construită de Primăria Târgoviște în campusul Universității ”Valahia”

Sala de sport realizată de Primăria Târgoviște în campusul Universității ”Valahia” prinde contur. Pentru investiția în valoare de  8.669.804 lei, finanțare asigurată prin CNI, municipiul Târgoviște, ca beneficiar, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități, anunță primarul Cristian Stan.

Sala va avea o tribună de 180 de locuri, suprafața sportivă dimensionată pentru jocurile de handbal (şi va cuprinde şi tuşe trasate pentru baschet, tenis, volei) cu suprafața de gardă aferentă, va dispune de vestiare (separate pe sexe/echipe) dotate cu dușuri şi grupuri sanitare (inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi motorii).
Au fost prevăzute vestiare pentru instructori/arbitri şi un cabinet de prim ajutor. Organizarea vestiarelor s-a făcut în regim filtru, separând-se circulațiile de acces în vestiare de cele de acces la terenul de sport.
Se vor realiza amenajări exterioare care vor consta în alei pietonale, alei auto, parcări și spații verzi”, precizează Cristian Stan.

AUTOR: F.S.