You are currently viewing DÂMBOVIȚA: Maraton de verificări și razii ale polițiștilor rutieri! Peste 270 de sancțiuni au fost aplicate!

DÂMBOVIȚA: Maraton de verificări și razii ale polițiștilor rutieri! Peste 270 de sancțiuni au fost aplicate!

La data de 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a comportamentelor antisociale sau a accidentelor de circulație produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

De asemenea, acțiunile polițiștilor au vizat menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul comunității locale, prin desfășurarea de activități specifice, punctuale, pe raza întregului județ.

În ultimele 24 de ore, 347 de persoane au fost legitimate, 83 de autovehicule au fost oprite pentru control și peste 52 de conducători auto au fost testați pentru depistarea consumului de alcool sau droguri.

De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, au fost aplicate 273 de sancțiuni contravenționale, au fost reținute 11 permise de conducere și au retrase 2 certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor, 219 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, conform O.U.G. 195/2002, și 47 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

IPJ DÂMBOVIȚA