You are currently viewing Comuna Lungulețu este în sărbătoare

Comuna Lungulețu este în sărbătoare

Sunt zile de sărbătoare, la Lungulețu, unde comunitatea locală sărbătorește Ziua Comunei. Manifestările au început ieri, cu o activitate emoționantă, marșul tricolorului, care a însuflețit localnicii de toate vârstele

„Pe o zi însorită de vară, oamenii s-au adunat în număr mare în centrul comunei, cu mic, cu mare, toți au purtat cu mândrie un drapel impresionant de 50 de metri, creând un lanț uman colorat ce a străbătut străzile pitorești ale Lungulețului.
Pe parcursul marsului, străzile s-au umplut de cântece patriotice ale ,,Fanfarei Chindia ,,. Copiii, cei mai entuziasmați participanți, au adus o energie molipsitoare, bucurându-se să poarte pe brațe marele drapel al României.
Evenimentul a demonstrat încă o dată că comunitatea Lungulețu se implică activ în promovarea valorilor naționale și a sentimentului de apartenență la această frumoasă țară.
Și anul acesta o să petrecem împreună momente de neuitat de
Zilele Comunei Lungulețu, care vor avea loc în perioada 20-22 iulie!
Vom avea spectacole cu artiști deosebiți ca: Luis Gabriel, Lino Golden,Silvia by DJ Rino, Ionuț și Doinița Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Steliana Sima și mulți alții.
Am pregătit nenumărate surprize și pentru cei mici și distracția va fi garantată! Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii!
Așadar, vă așteptăm pe toți, într-un număr cât mai mare, să petrecem așa cum se cuvine de zilele comunei noastre!”, se arată pe pagina Primăriei Lungulețu.

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane şi text care spune „ZILELE COMUNEI PRIMĂRIA LUNGULEȚU CONSILIUL COMUNEI LOCAL LUNGULEȚU LUNGULEȚU PRIMAR: 20-22 IULIE 2023 GEORGE GEORGEDUȚU LUIS GABRIEL LINO GOLDEN SILVIA by DJ RINO MARIANA IONESCU CAPITANESCU IONUȚ ȘI DOINIȚA DOLANESCU SEBI DAVID STELIANA SIMA NICOLAE DATCU ILEANA PAVELESCU YURIY ȚIPLE ȘI CRISTINA DAN PREZENTATOR: CRISTINA ILIE”

AUTOR: F.S