You are currently viewing Nasser Chamed continuă la Chindia Târgoviște. Mijlocașul revine după o accidentare groaznică suferită în primăvară

Nasser Chamed continuă la Chindia Târgoviște. Mijlocașul revine după o accidentare groaznică suferită în primăvară

Chindia Târgoviște și-a întărit considerabil compartimentul median. După ce a reușit să-l transfere pe elvețianul Matteo Fedele, formația dâmbovițeană l-a convins și pe Nasser Chamed să continue lângă Turnul Chindiei.

Astfel, jucătorul în vârstă de 29 de ani va face parte din lotul Chindiei în noul sezon al Ligii a 2-a. Chamed va fi al patrulea jucător din vechea gardă care va evolua și în noua stagiune în tricoul roș-albastru, după Andrei Șerban, Adrian Ioniță și Cornel Dinu.

Nasser Chamed revine după o accidentare groaznică suferită, în primăvară, la Mioveni. Chamed este născut în Franța, dar este de naționalitate din Insulele Comore, iar de-alungul carierei a evoluat pentru Châteauroux II, Châteauroux, Nimes II, Nimes, Gaz Metan Mediaș și Chindia Târgoviște.

La Chindia a ajuns în martie 2022 și într-un sezon și jumătate a prins 27 de meciuri în prima ligă și a înscris 3 goluri.

M.I.