You are currently viewing Compania AirConnect și-a început zborurile de pe Aeroportul Băneasa

Compania AirConnect și-a început zborurile de pe Aeroportul Băneasa

Compania aeriană cu capital românesc AirConnect şi-a lansat, luni, operaţiunile de pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa „Aurel Vlaicu”, cu patru zboruri zilnic şi patru sosiri, la preţuri ce pornesc de la 50 de euro, transmite Agerpres.

Este momentul în care, practic, Air Connect îşi consolidează prezenţa la Bucureşti prin repoziţionarea la o nouă casă, pe care ne-o dorim să fie cu succes şi care să aducă pasagerilor noştri beneficiile pe care atât de mult le caută şi pentru moment nu puteam să le oferim operând în alte aeroporturi. (…) Air Connect s-a născut din dorinţa de a deservi rutele regionale, iar probabil nu există un loc mai bun de plecare din Bucureşti decât Aeroportul Aurel Vlaicu, deoarece, pe de o parte, se află în centrul oraşului, practic trecem Parcul Herăstrău şi ajungem la Piaţa Victoriei, pe de altă parte este probabil cel mai modern aeroport din punct de vedere al infrastructurii, beneficiem de o pistă de aterizare extrem de bine pusă la punct, iar aerogara beneficiază de facilităţi de primă clasă. Deci, practic, poate oferi pasagerilor un, să zicem, sejur foarte scurt între parcarea aeroportului şi scaunul din avion. Dacă în alte locuri şi în alte capitale acest sejur poate dura între o oră şi o oră jumătate, la Băneasa ne putem mândri că în 5 minute cobori din maşină şi practic poţi realiza absolut toate formalităţile de control de securitate şi ajunge pe locul din avion”, a declarat directorul general al companiei AirConnect, Tudor Constantinescu.

Din punct de vedere al rutelor deservite, dinspre Bucureşti, Air Connect va zbura către Suceava, Baia Mare şi Timişoara.

Avem în vedere şi alte rute interne pe care să extindem operarea companiei, iar internaţional, pentru moment, se zboară către Budapesta. Din ţară deservim pe perioada sezonului Constanţa dinspre Timişoara şi dinspre Cluj. Încă o dată dorim să subliniem bucuria cu care facem această mutare (de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Băneasa – n. .r). Dorim să reamintim pasagerilor avantajele de care se vor bucura la Aeroportul Băneasa. Practic, proximitatea multiplelor mijloace de transport în comun şi faptul că aeroportul oferă un traseu extrem de scurt pentru pasageri, care îi face să îşi scurteze durata totală a zborului către destinaţia dorită”, a afirmat el.

Editor: I.F.A.