You are currently viewing Achiziție valoroasă pentru Chindia Târgoviște! Un jucător cu aproape 200 de prezențe în prima ligă a ajuns lângă Turnul Chindiei

Achiziție valoroasă pentru Chindia Târgoviște! Un jucător cu aproape 200 de prezențe în prima ligă a ajuns lângă Turnul Chindiei

Achiziție valoroasă efectuată de Chindia Târgoviște cu o săptămână înainte de startul Ligii a 2-a. Sâmbătă, formația dâmbovițeană a reușit să-și întărească lotul cu Cătălin Golofca, un mijlocaș cu aproape 200 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc.

Sezonul recent, jucătorul în vârstă de 33 de ani a evoluat pentru FC Botoșani, în Superligă. Acesta are 29 de goluri marcate în prima ligă și peste 60 de meciuri jucate la nivelul Ligii a 2-a.

Astăzi, în amicalul cu CSC Șelimbăr, Golofca a fost trimis în teren de antrenorul Dragoș Militaru, în repriza a doua. În carieră, pe lângă FC Botoșani, mijlocașul a mai evoluat pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, CFR Cluj, FCSB, Rapid Suceava și Cetatea Suceava.

“Bine ai venit, Cătălin Golofca! Mult succes la Chindia Târgoviște!”, este prezentarea făcută mijlocașului de clubul dâmbovițean.

M.I.