You are currently viewing Dâmbovițeanul Octavian Popescu, gol fabulos în meciul dintre Oțelul Galați și FCSB

Dâmbovițeanul Octavian Popescu, gol fabulos în meciul dintre Oțelul Galați și FCSB

Dâmbovițeanul Octavian Popescu a „spart” gheața în actuala stagiune a Superligii! Sâmbătă seara, în disputa dintre Oțelul Galați și FCSB, încheiat cu scorul de 0-2, fotbalistul originar din Nucet a deschis scorul în minutul 39. În disputa cu oțelarii, jucătorul FCSB-ului a marcat un gol fabulos, trimițând mingea în vinclu, printr-un șut de la 25 de metri, după assist-ul lui Cordea.

Reușita de aseară este prima pentru jucătorul dâmbovițean în acest campionat. Golul marcat în poarta Oțelului reprezintă o descătușare de care avea nevoie jucătorul FCSB-ului.

„Aveam nevoie foarte mare de acest gol, începuseră să apară niște critici, sunt bucuros că am reușit să marchez și să ajut echipa să câștige cele trei puncte. M-am descurcat bine și în a doua repriză, unde am fost folosit (n.r. pe poziția de atacant central, pentru o anumită perioadă). Am făcut un meci bun. Da, am lipsit în primele etape din cauza cartonașului roșu, am avut o accidentare de acum trei luni de la echipa națională, nici acum nu sunt sută la sută.

Suntem pe drumul cel bun, avem moralul foarte ridicat, așteptăm meciul cu bulgarii, trebuie să mergem mai departe. Încerc să iau criticile care mă ajută. Am văzut niște aiureli la televizor ieri, se știe ce se vorbește, nu mai are rost, încerc să iau ce e mai bun din critici. Este presiune mereu, mereu suntem focusați sută la sută să luăm cele trei puncte, așa suntem învățați, în fiecare an am pierdut puncte cu echipele din play-out și contau la final”, a transmis Octavian Popescu, la finalul jocului de la Galați.

Un alt fotbalist care a mai punctat în actuala ediție a Superligii este Andrei Ivan, de la CSU Craiova. Acesta a marcat dintr-un penalty, în prima etapă, în disputa cu Dinamo București.

M.I.