You are currently viewing Oțelinox a devenit sponsorul Chindiei Târgoviște

Oțelinox a devenit sponsorul Chindiei Târgoviște

Oțelinox Târgoviște, producător de table și benzi de oțel inoxidabil laminate la rece din România și din  Europa de Est, a devenit, la începutul acestei săptămâni, sponsorul echipei de fotbal Chindia Târgoviște. Astfel, începând de luni, Oțelinox a semnat un contract d sponsorizare cu divizionara B târgovișteană. Anunțul a fost făcut de Chindia Târgoviște.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că astăzi s-a semnat contractul de sponsorizare cu Oțelinox Târgoviște, reprezentată de domnul Yong Deok KIM. Mulțumim pentru încredere și susținere!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

Oțelinox este singurul producător de table și benzi de oțel inoxidabil laminate la rece din România și Europa de Est. Produsele realizate sunt exportate în special în Europa, dar și în Asia și America de Nord, etc.

Oțelinox a luat ființă la data de 1 iunie 1974 în urma unei licitații internaționale pentru furnizarea tehnologiilor și echipamentelor, câștigate de firmele japoneze Nisshin Steel Co Ltd. Pentru fabricarea de table și benzi inoxidabile laminate la rece și Daido Steel Co pentru fabricarea profilelor mici și sârmei laminate la cald.

În noiembrie 1979 a fost pusă în funcțiune secția de table și benzi din oțeluri inoxidabile. Know-how-ul a fost furnizat de companiile japoneze Hitachi, Mitsubishi și Nisshin Steel. În prezent, Secția Laminorului nr. 1 a fost modernizată pentru a satisface cele mai ridicate standarde internaționale.

Oțelinox deține o capacitate de producție de table și benzi de oțel inoxidabil de 60.000 tone/an și pentru profile mici și sârmă de 100.000 tone/an.

M.I.