You are currently viewing Premierul canadian Justin Trudeau divorțează după 18 ani de căsătorie

Premierul canadian Justin Trudeau divorțează după 18 ani de căsătorie

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau și soția sa, Sophie, au anunțat miercuri, 2 august, că se despart, după un mariaj de 18 ani, informează Reuters.

Trudeau, în vârstă de 51 de ani, și Sophie Gregoire-Trudeau, care are 48 de ani, s-au căsătorit la sfârșitul lunii mai, în 2005. Ei au trei copii.

Sophie și cu mine am dori să împărtășim faptul că, după multe conversații semnificative și dificile, am luat decizia de a ne despărți”, a afirmat Trudeau, pe Instagram.

Sophie a postat un mesaj aproape identic pe contul ei de Instagram.

Biroul lui Trudeau a precizat că cei doi au semnat un acord legal.

Ei au depus eforturi pentru a se asigura că au fost luate toate măsurile legale și etice în ceea ce privește decizia lor de a se despărți și vor continua să facă acest lucru în continuare”, a transmis biroul premierului canadian.

După ce Trudeau a devenit prim-ministru, la sfârșitul anului 2015, el și Sophie au fost adesea văzuți împreună la evenimente sociale și în călătorii în străinătate. Însă, în ultimii ani, Sophie a redus aceste apariții alături de soțul ei.

Rămân o familie apropiată, iar Sophie și premierul se concentrează pe creșterea copiilor lor într-un mediu sigur, plin de dragoste și colaborare”, mai scrie în declarația emisă de biroul lui Trudeau, care a cerut respectarea vieții private a celor doi.

Familia va fi împreună în vacanță, începând de săptămâna viitoare”, a precizat biroul premierului canadian.

Editor: I.F.A.

Înapoi la site