You are currently viewing Sorana Cîrstea, învinsă în optimile de finală ale turneului de la Washington de campioana en-titre

Sorana Cîrstea, învinsă în optimile de finală ale turneului de la Washington de campioana en-titre

Sorana Cîrstea (România, 32 WTA) a fost învinsă fără drept de apel, azi-noapte, de Ludmilla Samsonova (Rusia, 18 WTA), în optimile de finală ale turneului WTA 500 de la Washington. Târgovișteanca a cedat clar duelul cu Ludmilla Samsonova, după numai o oră de joc, scor 6-1, 6-3. Sorana nu și-a putut crea nici măcar o șansă de break în fața campioanei en-titre! De partea cealaltă, Samsonova a defilat pe serviciul lui Cîrstea, realizând patru break-uri.

Sorana va primi 11.600 de euro și 55 de puncte WTA pentru prezența în optimile turneului de la Washington. Mubadala Citi DC Open (Washington) este un turneu din categoria WTA 500 și este dotat cu premii totale în valoare de $780.637. Campioana en-titre este Liudmila Samsonova, care  se va duela în sferturi cu învingătoarea partidei dintre Marta Kostyuk (34 WTA) și Caroline Garcia (favorită 2).

Pentru jucătoarea din Târgoviște urmează Openul Canadei, concurs câștigat de Simona Halep anul trecut, care va avea loc săptămâna viitoare la Montreal.

AUTOR: F.S.