You are currently viewing Tabără comună, pe litoralul românesc pentru copii din Bezdead și comuna înfrățită, Ciorescu

Tabără comună, pe litoralul românesc pentru copii din Bezdead și comuna înfrățită, Ciorescu

20 de copii din Bezdead și 20 din comuna Ciorescu, din Republica Moldova, se află în această perioadă pe litoralul românesc, într-o tabără de vară. Cele două comune sunt înfrățite din anul 2018, iar prin astfel de acțiuni încearcă să-și consolideze relațiile.

În acest sens, în scopul consolidării relațiilor de prietenie dintre localități, efectuării schimbului de experiență, a fost lansată Tabără de vară pe litoralul românesc, pentru 20 de copii din Ciorescu și 20 de copii din Bezdead.
La data de 01 august 2023, copiii din ambele comune înfrățite, s-au întâlnit în Constanța, pe litoralul Mării Negre, unde urmează să se afle într-un sejur de 7 zile.
Pe această cale, ținem să aducem sincere mulțumiri Consiliului Local al Comunei Bezdead, dnei Primar – ANGHELESCU Teodora și echipei sale, pentru faptul că, toate cheltuielile au fost suportate de către APL Bezdead, și indiscutabil, oportunitatea frumoasă, de a oferi celor 40 de copii din localitățile noastre înfrățite momente de neuitat, de a crea legături de prietenie, de a se relaxa într-o ambianță incomparabilă, pe litoralul românesc”, transmite primarul Comunei Ciorescu, Ion SCRIPNIC.

Ar putea fi o imagine cu 13 persoane, spital şi text

AUTOR: F.S.