You are currently viewing Așteptarea a luat sfârșit! Chindia Târgoviște vrea un rezultat pozitiv cu CSA Steaua București, în prima etapă a Ligii a 2-a

Așteptarea a luat sfârșit! Chindia Târgoviște vrea un rezultat pozitiv cu CSA Steaua București, în prima etapă a Ligii a 2-a

Chindia Târgoviște debutează, în această seară, în noul sezon competițional. De la ora 21.00, pe stadionul „Eugen Popescu”, dâmbovițenii înfruntă CSA Steaua București, în prima etapă a Ligii a 2-a.

Disputa cu bucureștenii se anunță una dificilă pentru elevii lui Dragoș Militaru, care au susținut luni seară antrenamentul oficial în perspectiva disputei de astăzi. Chiar dacă jocul va fi unul dificil, conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare în obținerea unui rezultat pozitiv la finalul întâlnirii cu „militarii”.

“Așteptăm cu nerăbdare primul acest joc. Sunt încrezător că putem face un joc bun. Ne-am pregătit bine pentru acest duel. Băieții au mare încredere în ei și în potențialul lor. Împreună cu suporterii care vor sta în tribune vom mult mai puternici. Am înțeles că s-au vândut foarte multe bilete pentru acest joc”, a transmis antrenorul Chindiei, Dragoș Militaru, într-o conferință de presă.

În disputa cu Steaua, Chindia nu poate miza pe serviciile lei Romeo Roberto, jucător ce întâmpină anumite probleme.

Foarte probabil, la ora meciului, tribunele stadionului vor fi pline de spectatori. Ieri la prânz mai erau disponibile bilete doar la tribuna acoperită, în sectoarele A și G.

Obiectivul Chindiei în noul sezon este promovarea în prima ligă.

M.I.