You are currently viewing Lucrările de modernizare și reabilitare de la Școala Gimnazială Specială Târgoviște se apropie de finalizare

Lucrările de modernizare și reabilitare de la Școala Gimnazială Specială Târgoviște se apropie de finalizare

Școala Gimnazială Specială Târgoviște s-a transformat într-o unitate modernă de învățământ. Lucrările de modernizare și reabilitare, derulate aici de Consiliul Județean Dâmbovița se apropie de finalizare, iar aspectul exterior al clădirii s-a schimbat radical,ca și interioarele, acum făcându-se ultimele intervenții, la finisaje.

Ar putea fi o imagine cu încălzitor de apă

„Se lucrează la finisajele interioare ale Școlii Gimnaziale Speciale din Târgoviște! Valoarea proiectului implementat de Consiliul Județean Dâmbovița în urma accesării de fonduri se ridică la aproximativ 7.300.000 de lei.
Așadar, Școala Gimnazială Specială va avea:
➡️ 29 de săli de clasă;
➡️ 13 cabinete moderne (12 cabinete logopedie, 1 cabinet psihopedagogic);
➡️ 4 ateliere (1 atelier de tâmplărie, 1 atelier mecanic, 1 atelier de croitorie, 1 atelier de activități gospodărești);
➡️ 3 săli pentru activități specifice (o sală multisenzorială, o cameră metodică, o sală kinetoterapie);
➡️ 2 laboratoare (un laborator de informatică, un laborator multimedia);
➡️ o bibliotecă.
În ceea ce privește dotarea acestor clase, mă bucur să vă anunț că, în urma proiectului de 65.000.000 de lei accesat de Consiliul Județean Dâmbovița prin PNRR, copiii Școlii Speciale vor avea mobilier, echipamente digitale si materiale didactice noi in valoare de aproximativ 750.000 de lei”, informează președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

AUTOR: F.S.