You are currently viewing Peste 20 de locuri de profesor scoase la concurs de CJRAE Dâmbovița

Peste 20 de locuri de profesor scoase la concurs de CJRAE Dâmbovița

Peste 20 de locuri de profesor, scoase la concurs de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Dâmbovița. În prezent, la nivelul CJRAE sunt 20 de posturi vacante de profesor consilier școlar și 2 posturi de profesor logoped pentru angajare pe perioadă determinată (anul școlar 2023-2024).

​​​​„Invităm absolvenții care au specializările necesare ocupării acestor posturi să se alăture cu încredere echipei CJRAE Dâmbovița, participând la concursul judetean pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar.
– depunerea şi înregistrarea dosarelor, validarea și revalidarea fișelor de înscriere, perioada: 24-25 august 2023, la sediul ISJ Dambovița

– desfăşurarea probei scrise, termen: 29 august 2023.

 Sperăm ca posturile vacante să vă motiveze o dată în plus în alegerea carierei de profesor consilier școlar (sau profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică conform centralizatorului)!
Toate detaliile referitoare la CONCURSUL JUDEȚEAN (lista posturilor, formulare pentru inscriere, programe de concurs, modele de subiecte) le gasiti pe site-ul CJRAE Dâmbovița, www.cjraedb.ro. Lista posturilor si informatii necesare sunt publicate si pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița”, anunță CJRAE Dâmbovița.

AUTOR: F.S.