You are currently viewing CFR Călători suplimentează trenurile în minivacanţa de Sfânta Maria

CFR Călători suplimentează trenurile în minivacanţa de Sfânta Maria

CFR Călători a anunțat că pune la dispoziţia cetăţenilor întreaga capacitate de transport, pentru asigurarea mobilităţii către destinaţiile dorite.

Astfel, pe data de 15 august, pentru ca pelerinii să ajungă la slujbele de prăznuire a Adormirii Maicii Domnului, cele mai solicitate trenuri care circulă pe distanţa Cluj Napoca – Gherla – Dej Călători şi retur, precum şi cele cu destinaţia Cluj Napoca dinspre/spre Moldova şi Banat vor fi suplimentate cu vagoane în funcţie de disponibilităţile parcului de material rulant pentru preluarea fluxulului de călători spre/dinspre Mănăstirea Nicula aflată lângă Gherla, anunță reprezentanții CFR.

Totodată, anumite trenuri care circulă pe liniile spre Putna şi Cacica vor fi suplimentate cu automotoare/vagoane, pentru transportul pelerinilor la centrele de pelerinaj. Din 15 august, trenurile de pe ruta Suceava – Putna şi retur vor fi formate din automotoare Desiro.

În plus, pentru aceeaşi perioadă se are în vedere, în funcţie de parcul disponibil şi solicitările de trafic, suplimentarea cu vagoane a Trenurilor Soarelui, pentru ca turiştii care ajung pe litoral să se poată bucura de serbările organizate pentru Ziua Marinei Române.

Editor: I.F.A.