You are currently viewing Incendiu violent la un hotel din Băile Felix

Incendiu violent la un hotel din Băile Felix

Pompierii din Bihor au intervenit , joi, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două camere ale unui hotel din Băile Felix. Hotelul „Mureş” a fost invadat de fum, iar o parte dintre turişti au scăpat de flăcări pe scara exterioară a clădirii.

La Hotel Mureş a avut loc astăzi un incident într-un spaţiu de depozitare. În acest moment, situaţia a revenit la normal, iar hotelul îşi continuă activităţile în mod obişnuit”, a transmis, joi, Hotelul Mureş, într-o postare pe Facebook.

Unitatea de cazare afirmă că ”angajaţii hotelului au acţionat prompt, respectând protocoalele de siguranţă şi coordonând evacuarea într-un mod ordonat”.„Echipajele de intervenţie şi pompierii au fost chemaţi imediat, ajungând la faţa locului într-un timp foarte scurt. Aceştia au reuşit să limiteze extinderea incendiului şi să îl stingă”, au mai transmis reprezentanţii unităţii.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bihor a precizat 14 persoane au avut nevoie de îngrijire medicală, fie au suferit atacuri de panică, fie s-au intoxicat cu fum.

Hotelul Mureş din Băile Felix a anunțat, puțin după ora 13, că şi-a reluat activitatea, după incendiul care i-a afectat un spațiu de depozitare.

Editor: I.F.A.