You are currently viewing Șoferi surprinși la volanul unor autovehicule sub influența alcoolului, la Pietrari și Vișina

Șoferi surprinși la volanul unor autovehicule sub influența alcoolului, la Pietrari și Vișina

La data de 13 august a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au depistat pe DJ 712 A, în comuna Pietrari, un bărbat 34 de ani, din comuna Dragomirești, în timp ce ar fi condus o autoutilitară, deși s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Totodată, la data de 13 august a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au surprins,  pe raza comunei Vișina, pe drumul județean 611, un alt bărbat de 50 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

IPJ DÂMBOVIȚA