You are currently viewing Vasile Miriuță a fost instalat pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. Noul antrenor a fost prezentat astăzi de divizionara B dâmbovițeană

Vasile Miriuță a fost instalat pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. Noul antrenor a fost prezentat astăzi de divizionara B dâmbovițeană

Nou antrenor la Chindia Târgoviște după despărțirea de Dragoș Militaru! Începând de astăzi, banca tehnică a divizionarei B dâmbovițene a fost preluată de Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj sau Dinamo București.

Vineri după-amiază, în sala de conferințe a stadionului „Eugen Popescu”, noul tehnician a fost prezentat oficial de clubul târgoviștean.

“Am oficializat deja despărțirea de Dragoș Militaru pe cale amiabilă, iar din acest moment noul antrenor principal este Vasile Miriuță. Din punctul meu de vedere, am încercat de când am venit să facem lucrurile așa cum ne-am propus. În mare parte am reușit, au fost și unele probleme pe care le reglăm din mers”, a transmis președintele Chindiei, Andrei Cordoș.

Noul antrenor al Chindiei a transmis că în cea mai mare parte cunoaște lotul de jucători, cu unii dintre ei lucrând și în trecut la formațiile pe care le-a antrenat.

„Cunosc cât de cât lotul. Sunt jucători care au jucat anul trecut și în Divizia A. În mare parte cunosc lotul, dar sper ca până la primul meci să îi cunosc și mai bine. Conducerea decide ce jucători vor mai veni, dar ne vom consulta. Rămâne de văzut câți jucători și pe ce post.

Deocamdată, Renzo Rossi rămâne colaboratorul meu aici, iar în scurt timp vom anunța și noul preparator fizic. Vom aduce și un secund.

Tot ce spun este că voi face tot ce depinde de mine ca să câștigăm. Trebuie neapărat o victorie marți. Au fost până acum două rezultate de egalitate. Important e să câștigăm. Trebuie să ne implicăm cu toții ca marți să câștigăm.

Condițiile sunt foarte bune. Sunt condiții de Divizia A, stadion nou, teren senzațional. Luni, la primul meci, cu Steaua, a fost stadionul plin. Acum doi ani, când echipa juca la Ploiești, cred că au fost vreo 5.000 în tribună, asta înseamnă că lumea e lângă echipă și sunt sigur că ne va susține în continuare”, a precizat noul antrenor al Chindiei în timpul conferinței de presă.

Vasile Miriuță a pregătit-o ultima dată pe Minaur Baia Mare. De-a lungul carierei, el le-a mai condus din postura de antrenor principal pe Hermannstadt, Kisvarda, Dinamo, Chiajna, CFR Cluj, Energie Cottbus, ASA Tg. Mureș, ETO FC Gyor și Ceahlăul.

Noul tehnician va debuta pe banca Chindiei marți, de la ora 19:00, cu un meci contra Gloriei Buzău, pe teren propriu, în runda a treia din Liga 2.

M.I.