You are currently viewing Peste 60 de delegați dâmbovițeni au participat, ieri, la Conferința Națională a partidului Forța Dreptei

Peste 60 de delegați dâmbovițeni au participat, ieri, la Conferința Națională a partidului Forța Dreptei

Sâmbătă, 19 august 2023, s-a desfășurat la București, Conferința Națională „Forța de a reuși”, care a reunit peste 1.400 de participanți, membri ai Forța Dreptei din toate județele, cărora li s-au adăugat invitați din partea partidelor democratice de opoziție și primarul Capitalei, Nicușor DAN. Județul Dâmbovița a fost reprezentat la Conferința Națională de peste 60 de membri, coordonați de președintele organizației județene, Gabriel Plăiașu.

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei: ”În România este nevoie de o  schimbare” - Ziarul Ancheta Online

În cadrul evenimentului au fost prezentate și aprobate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcții ale programului de guvernare și calendarul alegerilor interne ale FD.

În cadrul Conferinței intitulate ”Forța de a reuși”, a fost adoptată strategia Forța Dreptei pentru anul 2024 – un an electoral foarte concentrat și extrem de important pentru România – și a stabilit calendarul alegerilor interne ale partidului.
La eveniment, au fost prezenți primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, reprezentanți ai opoziției democratice din România. Cei care au luat cuvântul de la tribuna Conferinței au vorbit despre importanța adevăratei forțe politice de dreapta, a liberalismului real, care susține mediul de afaceri și așează România pe drumul dezvoltării.
Programul Forța Dreptei este structurat pe 12 obiective clare pe care și le asumă, acestea fiind dezbătute și în cadrul Conferinței Naționale:
– Mai multă libertate: o creștere economică de 5%, bazată pe investiții sănătoase;
– Zero privilegii;
– Fără risipă: o reformă autentică a companiilor de stat;
– Mai puține taxe;
– Mai mult capital românesc;
– Mai puțină birocrație;
– Mai multă competență și transparență administrativă;
– Mai multă implicare internațională și mai multe fonduri europene;
– Mai puțină corupție și Securitate și mai multă justiție;
– Mai multă educație;
– Mai multă sănătate;
– Mai multe drepturi electorale
Prin măsurile susținute și promovate, prin poziția sa fermă de apărare a principiilor democratice și a valorilor naționale, de încurajare a muncii și a inițiativei, Forța Dreptei a demonstrat încă de la înființare că este adevăratul partid liberal din România, care îi poate reprezenta pe românii care nu vor uita că actualul PNL le-a trădat încrederea fără remușcare, preferând să devină anexa PSD.
Forța Dreptei înseamnă Forța de a reuși!”, scrie deputatul Gabriel Plăiașu, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.