You are currently viewing Vasile Miriuță, înaintea duelului cu Gloria Buzău: „Trebuie să câștigăm această partidă foarte importantă”

Vasile Miriuță, înaintea duelului cu Gloria Buzău: „Trebuie să câștigăm această partidă foarte importantă”

Antrenorul Vasile Miriuță debutează în această seară pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. De la ora 19.00, pe teren propriu, dâmbovițenii întâlnesc pe Gloria Buzău, într-un joc ce va conta pentru etapa a treia a Ligii a 2-a.

Disputa cu ocupanta locului 8 se anunță una dificilă pentru târgovișteni. Ajuns de puține zile la cârma Chindiei, Vasile Miriuță își dorește că echipa sa să obțină victoria în disputa cu buzoienii.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe bune, cu un antrenor bun. Un singur lucru nu trebuie să uităm. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri și trebuie să-i mulțumim și pe ei cu o victorie. Bineînțeles, mai întâi pe noi trebuie să ne mulțumim, să câștigăm această partidă foarte importantă.

Au o echipă compactă, am văzut meciul lor cu Mioveni și Tunari. Formează o echipă, nu vreau să dau nume, dar îi cunosc pe toți de acolo, adică i-am vizionat împreună cu băieții, am făcut o analiză și ca echipă arată bine, au un antrenor bun, deci trebuie să avem mare grijă”, a transmis Vasile Miriuță, într-o conferință de presă, premergătoare jocului cu Gloria Buzău.

Vasile Miriuță a preluat banca tehnică a Chindiei săptămâna trecută, după plecarea lui Dragoș Militaru.

M.I.