You are currently viewing Concert live! Pe 25 august, Nicole Cherry vine sus pe terasa Ploiești Shopping City

Concert live! Pe 25 august, Nicole Cherry vine sus pe terasa Ploiești Shopping City

Pe 25 august, Nicole Cherry vine sus pe terasa Ploiești Shopping City să anime atmosfera cu un super concert live!

Vineri, 25 august, vizitatorii Ploiești Shopping City sunt invitați să petreacă o seară electrizantă pe terasa centrului comercial, pe ritmurile celor mai tari hituri ale artistei Nicole Cherry.

Într-o vară a muzicii și a distracției, terasa Ploiești Shopping City s-a transformat, ca în fiecare an, într-un loc vibrant, unde apusurile parcă sunt mai de efect atunci când ai gașca alături. Sub conceptul Play the Summer, clienții centrului comercial s-au putut bucura de ritmurile energizante ale celor mai îndrăgite hituri românești, de cocktailuri răcoritoare și de vibe-ul electrizant al verii.

Distracția continuă și pe final de sezon estival cu următorul concert susținut pe 25 august de Nicole Cherry, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului din România. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Nu mai consum”, „Dansează amândoi”, „Se poartă vara”, „Florile Tale”, „Scrie-mi pe suflet”. Pe lângă muzica de succes, Nicole Cherry a avut de-a lungul timpului și colaborări pe măsură, cu Tata Vlad, Carla’s Dreams, Juno și mulți alți artiști.

Așadar, pe 25 august, de la ora 20:30, clienții centrului comercial pot face reload cu muzică și vibe marca Nicole Cherry. Mai mult, actualii și noii utilizatori ai aplicației SPOT, care participă la concert, vor primi instant în ziua evenimentului un premiu fresh de vară.

Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.