You are currently viewing Nume mari ale muzicii românești pe afișul Zilelor Cetății Târgoviște

Nume mari ale muzicii românești pe afișul Zilelor Cetății Târgoviște

Puțin peste două săptămâni ne mai despart de o nouă ediție  a Zilelor Cetății Târgoviște. Primăria Municipiului a organizat, în această dimineață, o conferință de presă, alături de principalul colaborator în organizarea evenimentului, managerul Teatrului Tony Bulandra, Mihai Constantin Ranin, în cadrul căreia a anunțat principalele manifestări care creionează ediția de anul acesta.

Se apropie sărbătoarea orașului nostru – Zilele Cetății – și îmi doresc ca ea să însemne o bucurie pentru toți târgoviștenii. Cumva, acest moment ne aduce împreună, indiferent de vârstă, de profesii, de preocupări și pasiuni.
Tocmai de aceea, am organizat un program care să răspundă tuturor exigențelor, în cele 3 zile dedicate sărbătorii, un program care să-i bucure pe copii și seniori deopotrivă, pe cei care iubesc sportul, pe cei pasionați de carte, pe cei care vor să se distreze la concerte de calitate, pe cei care tânjesc după obiecte tradiționale și obiceiuri meșteșugărești etc. Vom avea o sărbătoare care înseamnă mai mult decât o „petrecere în aer liber”.
Există, deja, câteva repere care au intrat în tradiția Zilelor Cetății: Salonul Editorial, Târgul de anticariat, Târgul Meșterilor Populari, Premierea cuplurilor „de aur”, Campionatul de fotbal între cartiere, Turneul de tenis.
Lor li se adaugă și câteva suprize și momente inedite (show aviatic, ancorare balon cu aer cald, un stand expozițional al echipelor de robotică din Târgoviște).
Și concertele…în cele 3 zile îi vom avea aici pe Horia Brenciu și HB Orchestra, pe Trooper și Lovebite, pe Loredana, Nicole Cherri și Dorian Popa. Cum spuneam, pentru toate exigențele”, transmite primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

AUTOR: F.S.