You are currently viewing La Nucet, a fost inaugurat, astăzi, un nou dispensar medical

La Nucet, a fost inaugurat, astăzi, un nou dispensar medical

De astăzi, cetățenii din Comuna Nucet pot beneficia de servicii medicale într-un dispensar nou, modern și spațios. Finanțată prin PNDL, investiția în valoare de 2.300.000 de lei cuprinde cabinet stomatologic, ecograf, două cabinete pentru consultații și farmacie. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, anunță că și alte investiții importante pentru comunitate vor fi realizate în comuna Nucet.

Am inaugurat, astăzi, un nou dispensar medical construit în comuna #Nucet. Echipa primăriei condusă de doamna Luisa Bărboiu a reușit să implementeze cu succes un obiectiv mai mult decât necesar locuitorilor de toate vârstele din Nucet. Realizată prin PNDL, investiția s-a ridicat la 2.300.000 de lei și a prevăzut:
▫️ un cabinet stomatologic;
▫️ un cabinet ecograf;
▫️ două cabinete consult general;
▫️ o sală de tratament imediat;
▫️ o farmacie.
Modernizarea comunei Nucet este o muncă de echipă, iar Consiliul Județean Dâmbovița susține financiar investițiile localității. Recent, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, au fost finalizate lucrările de amenajare de acostamente, rigole betonate și accese în curți pe cei 2,3 km ai drumului județean DJ722. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la aproximativ 2.500.000 de lei, iar Consiliul Județean a asigurat 1.150.000 de lei.
Tot pentru locuitorii din Nucet, prin PJDL 3, am încheiat un parteneriat cu primăria comunei care prevede același tip de lucrări pe drumul județean DJ 722 și drumul comunal DC 57. Valoarea totală a acestui proiect este de 1.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița urmând să contribuie cu aproape 500.000 de lei”, precizează Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.