You are currently viewing Diana Şoşoacă şi-a lansat candidatura la Primăria Capitalei azi-noapte, în Herăstrău

Diana Şoşoacă şi-a lansat candidatura la Primăria Capitalei azi-noapte, în Herăstrău

Senatoarea Diana Șoșoacă și-a lansat candidatura la Primăria Municipiului București vineri noaptea, în Parcul Regele Mihai I al României, fost Herăstrău, cu o serie de atacuri la actualul primar Nicușor Dan.

Diana Şoşoacă, care este și președinte al formațiunii S.O.S. România, a ales să-şi lanseze candidatura la Primăria Capitalei printr-un live pe Facebook făcut noaptea, din parcul Herăstrău.

Senatorul a avut cuvinte grele pentru Nicușor Dan, pe care l-a numit ”șobolan” din cauza șobolanilor care umblă prin București, dar și pentru Clotilde Armand, primărița de la Sectorul 1.

Diana Șoșoacă a promis că își va continua seria de live-uri despre București și i-a luat deja la țintă pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand, dezgropând securea războiului cu USR, un partid cu care s-a contrat de fiecare dată în Parlament.

Diana Șoșoacă a susțținut și că are mult mai multe procente decât 1-2%, cu cât este creditată în sondaje, spunând că acest 1 sau 2 are un 3 sau 4 în față.

Lidera S.O.S. România a acuzat și ceea ce  numește a fi „mafia chioșcurilor” din parcuri, spunând că acum contractele au fost reziliate pentru ca USR, PNL și PSD să-și aducă „acoliții”.

Editor: I.F.A.