You are currently viewing Corneliu Ștefan: la Crevedia, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate

Corneliu Ștefan: la Crevedia, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate

Un prim bilanț al pagubelor suferite de locuitorii din Crevedia a fost prezentat, astăzi de Corneliu Ștefan. Președintele Consiliului Județean a ptecizat că, în urma incendiului și a exploziilor de aseară, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. Șeful administrației județene a dat asigurări că autoritățile vor sprijini locuitorii, pentru a se întoarce cât mai repede, în siguranță, la casele lor.

Am avut o discuție în această dimineață cu premierul României, Marcel Ciolacu, pentru a pune la punct modul în care îi vom ajuta pe locuitorii din Crevedia ale căror case și gospodării au ars sau au fost afectate în incendiul de aseară.
Tot în cursul acestei dimineți, am solicitat întrunirea Comandamentului pentru Situații de Urgență astfel încât să acționăm rapid pentru ca oamenii să se poată întoarce, în cel mai scurt timp, la casele lor.
Din datele pe care le avem la acest moment, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. De asemenea, tuturor familiilor evacuate le vom pune la dispoziție locuri de cazare în zonă.
Totodată, de la prima oră, au ajuns la Crevedia alimente și alte ajutoare pentru cei care au fost afectați de incendiul de aseară.
Încă o dată, le mulțumim pompierilor, cadrelor medicale, ambulanțierilor, oamenilor de ordine, tuturor celor care, aseară, au intervenit, riscându-și viața, pentru ca efectele exploziilor și incendiilor să fie cât mai mici„, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S