You are currently viewing Președintele Iohannis cere anchetă după tragedia de la Crevedia. Postarea sa a fost întâmpinată de români cu mesaje dure

Președintele Iohannis cere anchetă după tragedia de la Crevedia. Postarea sa a fost întâmpinată de români cu mesaje dure

Președintele Klaus Iohannis a ransmis aseară un mesaj în urma tragediei de la Crevedia, în care se declara îndurerat și le ura însănătoșire grabnică celor răniți. Șeful statului a transmis că, după ce situația va fi stabilizată solicită demararea unei anchete.

„O nouă tragedie a zguduit în această seară România și sunt profund îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime. Transmit condoleanțe familiilor îndurerate și le urez însănătoșire grabnică celor răniți. În acest moment, prioritatea zero este să le oferim celor afectați tot sprijinul necesar și să le facilităm accesul la tratament în regim de urgență. De îndată ce situația din zona de risc va fi stabilizată, trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea și regulile au fost încălcate. Solicit autorităților luarea de măsuri urgente pentru cei răniți astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete”, scria președintele țării, aseară, pe pagina sa de socializare.

Mesajul a fost întâmpinat cu comentarii dure de către internauți, care îl acuză pe președinte de lipsă de reacție, de interes și de faptul că, la mai bine de opt ani de la Colectiv nu a făcut nimic, pentru ca marii arși să poată fi tratați în România.

„A fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze. Românii iniţial au răbdat, apoi s-au indignat, iar în final s-au revoltat. Tragedia de la Colectiv a atins cel mai sensibil nerv al naţiunii. Zeci de mii români au protestat în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară pentru a cere lucruri de bun-simţ: demisiile celor vinovaţi, răspunsuri şi clarificări. Eu sunt dispus să îmi asum demersurile care, în final, vor duce la o altfel de politică în România, o politică pentru cetăţeni, previzibilă şi transparentă. Următorul guvern trebuie să vină urgent cu soluţii la problemele care i-au scos pe oameni în stradă şi să nu repete greşelile de până acum”, scria șeful statului, după Colectiv, mesaj pentru care este taxat acum, când se vede că nimic nu s-a schimbat în bine, în România.

Redăm mai jos câteva dintre mesajele lăsate de românii exasperați de tragedii și inacțiune la postarea șefului statului.

Sunteți zguduit, așa-i?

Mor oamenii pe capete în țara asta și tu te plimbi. E și țara ta, bă! Sunt și oamenii tăi!
Ăia care te-au ales să le fii președinte.
Rușine să-ți fie, ipocritule!

Iohannis, l-ai numit pe Rafila ministru al Sănătății de două ori, deși în primul mandat s-a plimbat aproape la fel de mult ca tine în afara țării în excursii de lux. Ai idee cât de mult rău ați făcut României cu puii voștri de securiști cu tot?
Știi că România nu are nici azi sistem de îngrijire al marilor arși?

Domnule Iohannis, in 2015, dupa Colectiv, ati avut un val de simpatie cand toti oamenii au iesit in strada suparati si au cerut demisia guvernului Ponta si ati iesit la negocieri cu strada si cu ONG-uri. Ati avut la dispozitie 9 ANI ca sa remediati lucrurile, sa puneti UN GUVERN ok si capabil si sa lasati justitia sa isi faca treaba ONEST si PENTRU TARA. 9 ANI AVUTI LA DISPOZITIE. Intre timp, spital de mari arsi nu avem, acelasi partid e la guvernare ca atunci cand s-a intamplat incendiul de la Colectiv, Ponta este consilier onorific al Prim Ministrului. Fraiera eu ca atunci cand am votat nu am citit si „Termeni si Conditii”… Acum e prea tarziu pentru pareri de rau si pentru anchete…

Știți ce este cel mai grav? Faptul că nu vom scăpa niciodată de ei, niciodată!
Noapte bună, România!

România nimicului bine făcut. Așa ca tine.

Pacat, mare pacat… Lacrimez de dezamagire…

#coruptiaucide, din nou, domnule presedinte.

Sunteti prezent pe Facebook, și atât!

Concediu plăcut ! 🛫⛱️

Regret enorm ca am votat cu dumneavoastra

Sunteți…îngrozitor!

Cu banii pe care i-ai spart prin deplasarile și vacantele tale de lux, se faceau 2 spitale de arsi, incompetentule!

Inca o tragedie! Oare cati romani nevinovati mai platesc? Rusine, autoritatilor care conduc aceasta minunata tara. Rusine presedintele acesteia! Pana cand?

10 ani de președinte absent. Frecție. Du-te la Crevedia, dacă vrei sa oferi sprijin celor cărora le au bubuit casele.

Ce reactie rapida domnule Presedinte……ne-ati luat prin surprindere……de obicei trecea o saptamana pana sa reactionați.

Și Ce faci tu fiind la cârma acestui popor nătărăule??? Nimic toți de la A la Z sunteți niște nimicuri vă este frică să puneți că suntem și ne îndreptăm direct în colaps Total.

Ești doar o glumă sinistră de președinte. Un deșeu al istoriei plină de tragedii a României.

Condoleante intregii tari pentru 10 ani alaturi de tine!

AUTOR: F.S.