You are currently viewing Mâine se va desfășura, la Liceul Bălașa Doamna, concursul pentru ocuparea posturilor/catedrelor din învățământul preuniversitar

Mâine se va desfășura, la Liceul Bălașa Doamna, concursul pentru ocuparea posturilor/catedrelor din învățământul preuniversitar

Mâine, 29 august, vor avea loc proba scrisă și interviul, pentru pentru ocuparea posturilor/catedrelor din învățământul preuniversitar, din județul Dâmbovița.

Candidaţii vor fi prezenţi în sălile de concurs, la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, din Târgoviște, cel mai devreme la ora 7.00 şi cel mai târziu la ora 8.00. Concurenții care nu vor fi sunt prezenţi în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte, nu vor mai putea susţine proba scrisă.

Accesul în centrele de concurs se va face pe baza documentului de identitate (BI, CI, pașaport, în caz excepțional permis de conducere).

După primirea subiectelor de concurs / testare de către candidaţi, durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore pentru calificați, respectiv 3 ore pentru necalificați.
INTEVIUL pentru candidații de la TESTAREA JUDEȚEAVĂ va începe la ora 13:00, anunță Inspectoratul Școlar Dâmbovița.

AUTOR: F.S.