You are currently viewing Bărbat din Moreni, arestat preventiv 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală

Bărbat din Moreni, arestat preventiv 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală

La data de 27 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiica acesteia a fost agresată sexual de o persoană.

Din cercetările efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 27 august a.c., un bărbat de 43 de ani, din Moreni, în timp ce s-ar fi aflat în scara unui bloc, ar fi profitat de vulnerabilitatea unei minore de 12 ani și ar fi agresat-o sexual.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, la data de 28 august a.c., a fost prezentat Judecătoriei Moreni, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ DÂMBOVIȚA